jashnvare fanavari دکتر مهدی جمالی‌نژاد شهردار اصفهان و رئیس شورای عالی سیاستگذاری جشنواره طی حکمی دکتر حمیدرضا طیبی رئیس جهاددانشگاهی را به عضویت شورای سیاستگذاری نخستین نمایشگاه و جشنواره‌‌ی بین‌المللی فناوری‌های نوین شهری (ICS-2017) منصوب نمود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، در متن این حکم آمده است: رشد و تعالی همه‌جانبه‌ی کشورها نیازمند حرکت در مسیری مشخص و هدفمند با استفاده از قابلیت و توانمندی‌های جوانان آن کشور در جهت دستیابی به فناوری‌های نوین می‌باشد. تردیدی نیست نادیده انگاشتن نقش شرکت‌های دانش بنیان و عدم انسجام بین عرصه‌ی علم و عمل، صرفاً هدر دادن منابع و سرمایه‌های کشورها است. از این رو تنها راه برون‌رفت از دایره‌ی توسعه‌نیافتگی، تأکید بر اقتصاد مقاومتی و اهتمام بر استعدادها و فن‌آفرینانی است که این خود مقدمه‌ای برای تحقق فناوری‌های نوین شهری است.

شهرداری اصفهان در نظر دارد «نخستین نمایشگاه و جشنواره‌ی بین‌المللی فناوری‌های نوین شهری (ICS-2017 را در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی شهر اصفهان در 13 لغایت 15 مردادماه سال 1396 با حضور شرکت‌های دانش بنیان داخلی و خارجی در حوزه‌ی مدیریت شهری برگزار نماید؛ لذا جهت سرعت‌بخشی در روند راه‌اندازی جشنواره‌ی مذکور و بنا به پیشنهاد رئیس جشنواره، با توجه به تعهد و تخصصی که بحمدالله در شما وجود دارد؛ جنابعالی به عنوان «عضو شورای سیاستگذاری نخستین نمایشگاه و جشنواره‌ی بین‌المللی فناوری‌های نوین شهری (ICS-2017 منصوب می‌گردید.

امید است در راستای رشد خدمات شهری و توسعه‌ی فناوری‌های نوین شهری در جهت هر چه بهتر خدمت‌رسانی به شهروندان در سایه‌ی ایزد منان موفق و مؤید باشید.