dr jamilinejadبا حضور دکتر طیبی رئیس جهاددانشگاهی، دکتر محمدحسین ایمانی رئیس دانشگاه علم و فرهنگ، مرتضی تیموری رئیس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و همراهان در جلسه‌ای با شهردار اصفهان و مدیرعامل متروی اصفهان بر همکاری‌های مشترک در حوزه‌ های گردشگری و صنایع ریلی اصفهان تأکید گردید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، در این دیدار که دوشنبه (11 اردیبهشت) و در محل شهرداری اصفهان برگزار گردید دکتر محمدحسین ایمانی‌خوشخو رئیس دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی ضمن بیان پتانسیل بالای جهاددانشگاهی در حوزه‌ی گردشگری، اظهار داشت: این نهاد (جهاددانشگاهی) می‌تواند یک پایگاه علمی نظیر پژوهشکده یا دانشگاه گردشگری در اصفهان ایجاد نماید.

دکتر مهدی جمالی‌نژاد شهردار اصفهان نیز با بیان این نکته که در مدت فعالیت طولانی خود در استان اصفهان، جهاددانشگاهی را به عنوان نهادی شناخته که دلسوزانه و به طور تخصصی فعالیت داشته است، گفت: شهرداری تمام‌قد از فعالیت جهاددانشگاهی در حوزه‌ی گردشگری حمایت می‌کند.

دکتر حمیدرضا طیبی رئیس جهاددانشگاهی خواستار پیگیری نمایندگان دو طرف به منظور فراهم نمودن مقدمات راه‌اندازی پژوهشکده‌ی گردشگری شد. رئیس جهاددانشگاهی در ادامه توضیحاتی درخصوص توانایی منحصربه‌فرد این نهاد انقلابی در زمینه‌ی صنایع ریلی و سیستم‌های تردد بیان نمود.

جواد شعرباف مدیرعامل متروی اصفهان ضمن استقبال، آمادگی متروی اصفهان را به منظور استفاده از توانمندی‌های صنایع ریلی جهاددانشگاهی در توسعه‌ی خط 1 و همچنین خط‌های 2 و 3 متروی اصفهان اعلام نمود.

در پایان، شهردار اصفهان از دکتر طیبی رئیس جهاددانشگاهی به منظور افتتاح جشنواره‌ی فناوری‌های نوین شهری که در مردادماه سال جاری در اصفهان برگزار می‌گردد دعوت نمود.

شایان ذکر است در همین راستا و در ادامه رئیس جهاددانشگاهی و همراهان در جلسه‌ای که در محل استانداری اصفهان و با حضور محمدعلی طرفه معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان برگزار شد حاضر شدند و ضمن ارائه‌ی توانمندی‌های جهاددانشگاهی در حوزه‌های مختلف خواستار مشارکت این نهاد انقلابی در طرح‌های استان اصفهان شدند و محمدعلی طرفه نیز علاقه‌مندی استانداری اصفهان در استفاده از توانایی‌های جهاددانشگاهی در حوزه‌های مختلف را اعلام نمود.