Baiyneh entekhabat

جهاددانشگاهی در بیانیه‌ای از مشارکت شورانگیز و حداکثری مردم در دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، در متن این بیانیه آمده است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحيم

بار دیگر ملت عزیز و مقتدر ایران، اعتماد و وفاداری خود را به قانون اساسی و مردم‌سالاری دینی به رخ جهانیان به ویژه مدعیان دموکراسی کشاند.

از مشارکت شورانگیز و حداکثری مردم در دوازدهمین انتخابات ریاست جمهوری، موجی از نشاط و امید به آینده پیشرفت کشور برخاست و 29 اردیبهشت‌ماه را به جشن ملی مبدل کرد.

ملت بزرگ ایران، این بار نیز به سکانداری رهبر معظم انقلاب اسلامی و با احساس مسئولیتی مثال زدنی به پای صندوق‌های رأی آمدند و با نمایش انسجام ملی خود، حماسه‌ی سیاسی 96 را رقم زدند.

خداوند سبحان را به خاطر این رویداد عظیم، شکرگزاریم و این حضور ارزشمند امت را به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌ا...‌العظمی‌خامنه‌ای (مدظله‌العالی) تبریک عرض نموده و صمیمانه‌ترین سپاس‌ها را به پیشگاه ایرانیان تقدیم می‌نماییم.

همچنین ضمن یادآوری شعار و اعتقاد همیشگی جهاددانشگاهی، یعنی تبعیت از رهبری نظام و حمایت از دولت‌های منتخب مردم، کسب اکثریت آرا توسط حجت‌الاسلام‌والمسلمین جناب آقای دکتر روحانی و موفقیت در جلب اعتماد ملت شهیدپرور و صبور ایران را به ایشان تبریک گفته و آمادگی و عزم جهادی این نهاد را برای یاری رساندن به دولت خدمتگزار در اجرای سیاست‌های حوزه‌های علم و فناوری و فرهنگ اعلام می‌داریم.

از خداوند متعال سربلندی ملت بزرگ ایران، این حماسه سازان ولایتمدار و پاسبانان بصیر مردم‌سالاری را خواهانیم.

جهاددانشگاهي

30 اردیبهشت 96