bayanie mahkomyiat به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، متن بیانیه به شرح زیر است:

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

يَا أَيُّهَا النَّبِيُّ جَاهِدِ الْكُفَّارَ وَالْمُنَافِقِينَ وَاغْلُظْ عَلَيْهِمْ وَمَأْوَاهُمْ جَهَنَّمُ وَبِئْسَ الْمَصِيرُ ﴿توبه آیه ی 73

مزدوران استکبار و جلادان نامسلمان، امروز در تهران جمعی از روزه داران ضیافت الهی از جمله جهادگر جانباز جهاددانشگاهی حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمهدی تقوی رئیس پیشین سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور و مدیرعامل سابق خبرگزاری ایکنا را به رگبار گلوله بسته و مظلومانه به شهادت رساندند. این اقدام تروریستی و ناجوانمردانه که در ادامه‌ی خباثت‌های دشمنان اسلام با ملت رشید ایران اسلامی صورت گرفت نشان از استیصال آنان و ضربات کاری اقدامات ضدتروریستی جمهوری اسلامی ایران به ستون فقرات این پدیده‌ی شوم در منطقه دارد.

نهاد انقلابی جهاددانشگاهی با محکومیت حملات امروز مجلس شورای اسلامی و حرم مطهر امام خمینی (ره) شهادت جمعی از هموطنان را به پیشگاه مقدس حضرت ولی‌عصر (عج) رهبر معظم انقلاب و ملت شهیدپرور ایران تبریک و تسلیت گفته و از خداوند متعال شفای کامل مجروحان را مسألت می‌نماید.

بی‌شک اهتمام جدی مسئولان امنیتی و انتظامی که به فضل الهی تاکنون با صلابت توطئه‌های متعددی را خنثی نموده‌اند بر پیگیری و انهدام تروریست‌های نفوذ کرده به کشور مورد انتظار است.

جهاددانشگاهی

17/3/1396