2mohandes teimouriرئیس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان گفت: نخستین شعبه‌ی خبرگزاری سیناپرس در حوزه‌ی علم و فرهنگ از اصفهان شروع به فعالیت خواهد کرد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مرتضی تیموری رییس واحد در نشست خبری نخستین نمایشگاه و جشنواره‌ی بین‌المللی فناوری‌های نوین شهری در اصفهان اظهار کرد: جهاددانشگاهی تاکنون تعاملات بسیار خوبی با مجموعه مدیریت شهری اصفهان در حوزه‌های فنی و مهندسی و مطالعاتی داشته است.

وی افزود: جهاددانشگاهی در یک سال گذشته چهار طرح مطالعاتی و پژوهشی را برای شهرداری اصفهان انجام داده است که یکی از آن طرح‌ها، طرح متفا (طرح مطالعات تأثیرات فرهنگی و اجتماعی بازارهای روز کوثر) بوده است که نهایی شد و انجام گرفت.

رئیس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان ادامه داد: طراحی و استقرار مدیریت دانش در شهرداری اصفهان، ساماندهی مشاغل استان اصفهان و شاخص‌های ارزیابی اصفهان 1400 نیز از دیگر طرح‌هایی است که قرار است جهاددانشگاهی برای شهرداری اصفهان انجام دهد.

تیموری با بیان اینکه اصفهان دومین استان دانشگاهی کشور است، خاطرنشان کرد: باید بتوانیم این سرمایه‌ی بالفعل را به عمل تبدیل کنیم و با این کار جلوی مهاجرت‌ها و فرار مغزها را بگیریم و به طور بهینه از این سرمایه استفاده کنیم.

وی ادامه داد: دانشجویان و دانش‌آموزان ممتاز در نمایشگاه و جشنواره‌ی بین‌المللی فناوری‌های نوین شهری حاضر خواهند شد تا ببینند همکلاسی‌هایشان چه خدماتی را به نمایشگاه آورده‌اند و چه فعالیت‌هایی را انجام داده اند با این کار می‌توانیم به آنان انگیزه دهیم تا در سال‌های آینده خود نیز وارد این جمع شوند.

رئیس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با بیان اینکه 35 شرکت، واحد و پارک فناوری از مجموعه‌های جهاددانشگاهی در این نمایشگاه حضور دارند، افزود: این اولین حضور هماهنگ و وسیع جهاددانشگاهی در جایی غیر از تهران است. در این نمایشگاه بیش از 70 محصول فناورانه از جهاددانشگاهی رونمایی خواهد شد و علاوه بر آن اولین شعبه خبرگزاری سیناپرس نیز در حوزه علم و فرهنگ از اصفهان شروع به فعالیت خواهد کرد.

تیموری به گرامیداشت مقام چند تن از شهدای جهاددانشگاهی در نمایشگاه اشاره کرد و گفت: در زمان جنگ جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان توانست بیش از 200 طرح اجرا کند که از آن تعداد حدود 50 طرح به محصول رسید.

وی ادامه داد: جهاددانشگاهی با روحیه‌ی جهادی می‌تواند در کنار دیگر واحدهای پژوهشی بخشی از خدمات علمی و فناورانه را عملیاتی کند.