mosabeghat ghorani در جلسه‌ی مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان اصفهان که با حضور استاندار برگزار گردید زمینه های همکاری در برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان بحث و گفتگو گردید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، در این جلسه که سه‌شنبه (10 مرداد) با حضور مرتضی تیموری رئیس واحد و دکتر حمید صابرفرزام رئیس سازمان فعالیت‌های قرآنی جهاددانشگاهی برگزار گردید تیموری گزارش مختصری از عملکرد جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و دکترفرزام به تشریح وظایف و عملکرد سازمان فعالیت‌های قرآنی جهاددانشگاهی پرداختند.

شایان ذکر است دکتر رسول زرگرپور استاندار اصفهان ضمن تشکر از حضور دکتر صابرفرزام و مهندس تیموری در جلسه‌ی مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان اصفهان و قول مساعدت در برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان را داد و اظهار داشت: با برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان برگ زرین و افتخاری دیگر بر دفتر افتخارات و فرهنگ اصفهان نقش خواهد بست.