تیزر رسمی معرفی لپ تاپ گیمینگ شائومی

توسط مدیر سایت 3 هفته قبل

reise daftare tablighatحجت الاسلام قطبی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان اظهار داشت: امیدواریم جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان در راستای تحقق اهداف دفتر تبلیغات اسلامی ما را یاری رساند و از روحیه ی جهادی و توانمندهای این نهاد بهره مند شویم.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، حجت الاسلام محمد قطبی، رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان در دیدار دکتر بیجندی معاون جهاددانشگاهی و رییس سازمان تجاری سازی و فناوری دانش آموختگان و مهندس تیموری رییس واحد صنعتی اصفهان ضمن تقدیر از فعالیت های قرآنی جهاددانشگاهی به خصوص در زمینه رسانه اظهار داشت: پیشنهاد می کنم به جریان رسانه ای برنامه های مذهبی و قرآنی نفس تازه ای دمیده شود و اید های نو وارد عرصه ی برنامه های قرآنی بشود .

وي با تاکید بر حمایت از گروه های تبلیغ نوین که شبیه ایده ی هسته های فناور هست گفت: در صدد رشد این گروه ها هستیم تا بتوانیم جریانی نو را راه اندازی نموده و بتوانیم ایده هایی نو و خلاق در حوزه فعالیت های قرآنی را به مرحله اجرا برسانیم.

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی اصفهان با تاكيد بر حمايت از جوانان در زمينه ايده هاي قرآني بيان كرد:‌ اعتقاد داریم جوان امروز ما می تواند ایده هایی ارائه دهد که من طلبه یا بزرگسال به هیچ عنوان نمی توانم مشابه آن ایده را آنچنان نوآورانه و خلاقانه در ذهن خود خلق نمایم.

وي افزود: بنابراین لازم است به چنین قشرهایی از افراد جامعه یاری رسانیم تا بتوانند ایده های خود را بر مبنای یک اندیشه ی درست ارائه دهند.

حجت الاسلام قطبی خاطر نشان كرد: امیدواریم جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان در راستای تحقق اهداف دفتر تبلیغات اسلامی ما را یاری رساند و از روحیه ی جهادی نیروهای توانمند این سازمان بهره مند شویم.

در ادامه مهندس مرتضي تیموری رئيس جهاددانشگاهي واحد صنعتي اصفهان با تاکید بر همکاری جهاددانشگاهی و دفتر تبلیغات اسلامی در زمینه انجام فعالیت های قرآنی از جمله؛ مسابقات بین المللی قرآن دانشجویان مسلمان جهان اظهار داشت: امسال 70 کشور به منظور حضور در این مسابقات اعلام آمادگی نمودند.

وي افزود: جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان اولین نرم افزار قرآنی با نام «تنزیل» را در سال های 68 تا 71 کار کرد و در سال 71 مورد بهره برداری قرار گرفت و مدتی بعد در سال 73 نرم افزار تنزیل 2 هم به همت جهاددانشگاهی واحدصنعتی اصفهان به بهره برداری و رونمایی رسید که از سوی مقام معظم رهبری مورد تجلیل شایان قرار گرفت.

رئيس جهاددانشگاهي واحد صنعتي تصريح كرد: امروز نیز جهاددانشگاهی در کل کشور با همه ی توان خود و به خصوص با راه اندازی خبرگزاری ایکنا یکی از پیشگامان و حامیان فعالیت های قرآنی در سراسر کشور است.