هم اندیشی2جلسه هم‏ انديشي با حضور رئيس جهاددانشگاهي واحد صنعتي اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد صنعتي اصفهان، جلسه هم‏ انديشي با حضور رئيس واحد روز شنبه 12 اسفندماه در سالن جلسات برگزار شد.

ابتداي اين جلسه كه معاون فرهنگي، معاون پشتيباني و همكاران حوزه رياست و پشتيباني نيز حضور داشتند مهندس تيموري رئيس واحد پس از ارائه‏ ي گزارش، وضعيت مالي و پشتيباني واحد را در سال آينده مثبت ارزيابي نمود.

ادامه‏ ي جلسه و در فضاي صميمي شركت‏ كنندگان پيشنهادات و سؤالات خود را مطرح نموده و از سوي رئيس و معاونين پاسخ دريافت نمودند.

شايان ذكر است سلسه جلسات هم ‏انديشي با هدف ايجاد فضاي هم‏ انديشي، تعامل و مشاركت در تصميم‏ گيري‏ ها با حضور رئيس واحد و همكاران معاونت‏ هاي مختلف در حال برگزاري است.