توسط مدیر سایت 1 ما قبل

ارباب شیرانیمعاون برنامه ‏ريزي و توسعه سرمايه انساني شهرداري اصفهان از جهاددانشگاهي واحد صنعتي اصفهان تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي صنعتي اصفهان معاون برنامه‏ ريزي و توسعه سرمايه‏ انساني شهرداري اصفهان خطاب به نوید ناصری مدیر گروه پروژه یابی و بهره برداری از طرح های معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، از تلاش‏هاي وی و جهاددانشگاهي واحد صنعتي اصفهان بمنظورمبادله تفاهم‏ نامه همكاري تقدير كرد.

معاون برنامه‏ ريزي و توسعه سرمايه انساني شهرداري در اين تقديرنامه آورده است:

مبادله تفاهم‏ نامه‏ ي همكاري في مابين شهرداري اصفهان و دانشگاه‏ها و مراكز پژوهشي و فناوري شهر و استان، زمينه‏ ساز گسترش تعاملات و همكاري‏ هاي علمي بوده و اميد است با تلاش و همت بلند همه عزيزان شاهد تداوم و توسعه مستمر آن باشيم.

بهروز ارباب شیرانی در قسمت دیگری از این تقدیر نامه رشد و توسعه متوازن و پايدار شهري را مستلزم نگاه سيستمي و چند وجهي به مسائل و بهره‏ گيري از همه ظرفيت‏ هاي علمي و اجرايي هدفمند دانسته و استمرار آن را نيز، نيازمند همراهي و همسويي همه عوامل و خدمتگذاران نظام در بخش‏هاي مختلف برشمرده است.