لوح کنگره شهدارئيس دانشگاه صنعتي اصفهان و رئيس سومين كنگره بزرگداشت شهداي دانشجوي استان اصفهان، از رئیس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، از رئیس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در راستای همکاری و مشارکت این واحد، در برگزاری سومین کنگره بزرگداشت شهدای دانشجوی استان اصفهان، با اهدای لوح سپاس، تقدیر بعمل آمد.

در قسمتی از این لوح سپاس خطاب به مهندس مرتضي تيموري رئيس جهاددانشگاهي واحد صنعتي اصفهان که به امضائ دکتر سید محمود مدرس هاشمی رئيس دانشگاه صنعتي اصفهان و رئيس سومين كنگره بزرگداشت شهداي دانشجوي استان اصفهان رسیده، آمده است:

تلاش‏هاي در خور تقدير مجموعه تحت مديريت جنابعالي در امر زنده نگه داشتن ياد شهداي دانشجو در سومين كنگره بزرگداشت شهداي دانشجوي استان اصفهان، يادآور مجاهدت‏هاي مردان و زنان حقيقت‏طلبي است كه با هدف روايت حقيقت، بيرق بزرگ آگاهي‏بخشي را بر دوش كشيده و خاضعانه و بي‏ادعا وجود خويش را چراغ راه جامعه كرده‏اند. به شكرانه اين توفيق و به پاس قدرداني از زحمات بي‏دريغ همكاران محترم آن مجموعه، اين لوح سپاس تقديم مي‏شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، همچنین در این برنامه از محمد باقر عطائی و سعید ماجد، دو تن از اعضائ و پیشکسوتان جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان نیز به پاس همکاری در برگزاری این کنگره و مجاهدت های ایشان در ایام هشت سال دفاع مقدس، تجلیل بعمل آمد.

لازم به ذکر است سومین کنگره بزرگداشت شهدای دانشجوی استان اصفهان در بخش های مختلف برپائی نمایشگاه نقش دانشگاه در هشت سال دفاع مقدس، اجلاسیه و برنامه های متنوع فرهنگی با حضور معاون علمی و تحقیقاتی رئیس جمهور و همچنین دکتر پورعلی معاون فرهنگی اسبق جهاددانشگاهی کشور، به شکل بسیار ویژه و شکوهمند و متفاوت تر از دو کنگره قبلی برگزار گردید که جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و با محوریت رئیس و همت اداره روابط عمومی واحد، در برپائی و مشارکت در بخش نمایشگاهی و محتوا سازی کنگره، نقش بسیار فعال و مؤثری ایفا نمود.