استاندار1مهرعلیزاده استاندار اصفهان گفت: جهاد دانشگاهی باید با معاونان استاندار ارتباط مستمر داشته باشد چراکه جهاد ایده‌ها را می‌تواند اجرایی کند و ایده‌های نو با جهاد دانشگاهی می‌تواند به هدف برسد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان به نقل از ایسنا، محسن مهرعلیزاده امروز (چهارشنبه) در دیدار با حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی، اظهار کرد: امروز جهاد به یک نهاد موفق در کشور بدل شده است و مورد وثوق همه قرار دارد، چرا که به منابع علمی معتبر دسترسی دارد و تحقیقات معتبری در همه زمینه‌ها می‌تواند انجام دهد.

وی با بیان اینکه شما به عنوان جهاد دانشگاهی در همه ابعاد تحقیقاتی کاربرد دارید و ما به عنوان استانداری با همه ابعاد فعالیتی باید با یکدیگر همکاری کنیم، ادامه داد: جهاد دانشگاهی باید با معاونان استاندار ارتباط مستمر داشته باشد چرا که جهاد ایده‌ها را می‌تواند اجرایی کند و ایده‌های نو با جهاد دانشگاهی می‌تواند به هدف برسد.

استاندار اصفهان در خصوص بحث سرمایه‌گذاری در استان گفت: یکی از مشکلات مهمی که در استان اصفهان وجود دارد این است که به دلایلی سرمایه‌ها و پروژه‌ها قفل شده است. این در حالی است که اصفهان شهر تاریخی، علم و فناوری، تحقیقاتی و الگو برای همه استان‌های کشور است، اما گاهی این قفل‌ها بر همه محاسنی که ذکر شد سرپوش می‌گذارد.

مهرعلیزاده تأکید کرد: در تلاش هستیم تا سرمایه‌های سرمایه‌گذاران در این استان نخوابد و امیدواریم مجموعه مدرس جهاد دانشگاهی در اسرع وقت پیگیری و به نتیجه برسد.

استاندار اصفهان ادامه داد: شما با روحیه جهادی ادامه دهید سرمایه‌گذاری‌ها را انجام دهید و من هم به عنوان استاندار اجازه نمی‌دهم که بی‌خیالی و بی توجهی به سرمایه‌گذاران رخ دهد.

وی اظهار کرد: بنده به دنبال کار عملیاتی و قابل وصول در استان اصفهان به خصوص در حوزه آب هستم چرا که آب امروز مسئله اساسی اصفهان است.