بازرسبا حضور مدیران و کارشناسان دفتر مرکزی برنامه پایش عملکرد واحد صنعتی اصفهان انجام شد.

برنامه پایش عملکرد واحد صنعتی اصفهان در سال 1396 با حضور گروهی از مدیران و کارشناسان دفتر مرکزی از حوزه های پشتیبانی، آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان(ستفا)، انجام پذیرفت.

به گزارش روابط عمومی واحد صنعتی اصفهان، مهندس مرتضی تیموری رئیس واحد 7 شهریور ماه 1397 در برنامه افتتاحیه پایش عملکرد سال1396 واحد ضمن ارائه گزارش مختصری از وضعیت دارائی ها و عملکرد واحد گفت: علی رغم وجود مشکلات متعدد در واحد با همت و تلاش همه همکاران در حوزه های مختلف مشکلات را پشت سر گذاشتیم و هم اکنون از لحاظ اقتصادی واحد شرایط خوبی دارد و 95 در صد بدهی های سنگین گذشته پرداخت شده است و همه این توفیقات مرهون تلاش همکاران عزیزم در همه حوزه های واحد است.

وی افزود: به شدت معتقد به برنامه ریزی و وجود یک برنامه مدون در فعالیت ها هستیم و اگر این برنامه های وجود نداشت قطعا مشکلات حل شدنی نبود

به گزارش روابط عمومی واحد صنعتی اصفهان، دکتر باقری مدیر کل برنامه ریزی و نظارت راهبردی جهاددانشگاهی نیز در این برنامه گفت: همکاران محترم در واحد صنعتی اصفهان به ما نگاه ارزیاب و بازرس نداشته باشند و آمده ایم در کنار یکدیگر برنامه ها را مرور کنیم و این نشان دهنده زحمات و تلاشهای همکاران در واحد است.

وی افزود: این دوره مقدار زیادی کار فشرده است و یک پروسه 6 ماهه را در 2و نیم ماه انجام می دهیم و امیدواریم بتوانیم کار را خوب و درست انجام دهیم .

دکتر باقری افزود: ما بین حوزه ها وزنی در نظر نگرفتیم و سعی می کنیم حوزه ها را با هم مقایسه نکنیم و حوزه ها نسبت به خودشان مقایسه کنیم.

وی خاطر نشان کرد:سال های پیش بر اساس در صد تحقق اهداف و پیشرفت برنامه ها رتبه بندی واحد ها صورت می پذیرفت و امسال علاوه بر تحقق اهداف و برنامه ها کیفیت اهداف و بر نامه ها نیز مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.

دکتر باقری تصریح کرد: سنجه ای به نام نرخ رشد نیز تعریف کرده ایم که رشد برنامه ها و عملکرد را نیز نسبت به سال پایه محاسبه و مقایسه می کند و رتبه ی واحد مشخص می شود.

لازم به ذکر است مدیران و کارشناسان دفتر مرکزی در پایان برنامه ارزیابی خود، در جلسه ی اختتامیه به ارائه گزارش جمع بندی و نتایج اولیه این پایش پرداختند.

نتیجه نهائی وضعیت عملکرد و همچنین رتبه بندی واحدها در آینده ی نزدیک توسط دفتر مرکزی ابلاغ خواهد شد.