جلسه1

همكاري جهاددانشگاهي واحد صنعتي اصفهان و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان گسترش مي‏ يابد

12 آذرماه با تشکیل جلسه مشترکی در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان، گسترش همكاري‏ هاي مشترك با جهاددانشگاهي واحد صنعتي مورد بررسي قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد صنعتي اصفهان، رئيس كميسيون آموزش و پژوهش اتاق بازرگانی اصفهان، ضمن تقدير از فعاليت‏ هاي شاخص جهاددانشگاهي در حوزه‏ هاي پژوهشي و آموزشي، جهاددانشگاهي را برندي معتبر و مهم معرفي و خواستار گسترش همكاري‏ هاي مشترك شد.

مهندس امیرکشانی، ضمن تأكيد بر حمايت و مساعدت این اتاق ازگسترش فعاليت‏ هاي جهاددانشگاهي، خواستار طراحي و گسترش برنامه‏ هاي جهاددانشگاهي به منظور تعامل و ارتباطات بيشتر با صنايع متوسط وكوچك استان شد.

همچنين رئيس جهاددانشگاهي واحد صنعتي اصفهان به معرفي جهاددانشگاهي و ارائه گزارش مبسوطي از توانمندي‏ ها و فعاليت‏ هاي انجام شده توسط جهاددانشگاهي واحد صنعتي اصفهان پرداخت.

مهندس مرتضي تيموري، برگزاري دوره‏ هاي آموزشي توسعه ‏ي كسب و كار براي بنگاه‏ هاي اقتصادي و شركت‏ هاي توليدي فعال در شهرك ‏هاي صنعتي به كارفرمائي و همكاري شركت شركت‏ هاي صنعتي استان و انجام طرح‏ هاي پژوهشي براي برخي از صنايع استان را گوشه‏ اي از همكاري و فعاليت‏ هاي اين واحد در حوزه‏ ي صنايع استان برشمرد.

در اين نشست مقرر شد با تشكيل جلسات اختصاصي، گسترش همكاري‏ هاي مشترك، اجرائي شود.

گفتني است در اين جلسه دكتر خسروي عضو شوراي اسلامي اصفهان، دكتر سليماني دبير كميسيون آموزش و پژوهش اتاق بازرگانی اصفهان ، دكتر تفكري مدير آموزش و پژوهش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، مهندس ابوذر پورمدني معاون پژوهشي و غلامرضا ريحاني معاون آموزشي جهاددانشگاهي واحد صنعتي اصفهان و تعدادي از كارشناسان و صاحب‏نظران نيز حضور داشتند.