mosabeghe anis مسابقات قرآنی انیس ویژه ی جهادگران جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان به همت معاونت فرهنگی با اعلام اسامی نفرات برتر به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مسابقات قرآنی انیس شنبه (17 تیر) با هدف انس بیشتر جهادگران واحد و خانواده ایشان و همچنین آمادگی بیشتر برای شرکت در مسابقات قرآنی معراج در استان یزد برگزار گردید و مورد استقبال قرار گرفت. گفتنی است تفسیر سوره مبارکه واقعه بیشترین افراد شرکت کننده را به خود اختصاص داد.

در این مسابقات در رشته تفسیر سوره واقعه گلشن راستی، فخر السادات عاملی و علی نورزاد، در رشته ترتیل (خواهران) سیده سرور اسدی همسر همکار جهادگر حسن ظاهری فر و رشته ترتیل (برادران) حسین تیموری، احمد پایداری و علی قاسمی، رشته حفظ (خواهران) اکرم رضایی همسر همکار جهادگر جواد تاج­الدین و رشته خطابه مریم یاری زاده نفرات برگزیده این دوره از مسابقات شناخته شدند.