eftetahe namayeshgah با حضور مسئولین استان، شهرستان خمینی‌شهر و حامیان کارآفرینی و به همت مرکز علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی و شعبه ستفای واحد صنعتی اصفهان نمایشگاه مشاغل خانگی و دستاوردهای دانشجویی آغاز به کار نمود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، این نمایشگاه سه شنبه (2 خرداد) با هدف آشنایی بیشتر عموم مردم به ویژه دانشجویان، فارغ‌التحصیلان و افراد جویای کار در شهرستان خمینی‌شهر به خصوص در زمینه‌ی فعالیت‌ها و مشاغل خانگی و با موضوع «مشاغل خانگی، چالش‌ها و راهکارها» از دوم تا پنجم خردادماه برگزار می‌گردد.

نمایشگاه مشاغل خانگی و دستاوردهای دانشجویی که با حضور حامیان کارآفرینی برپا گردیده، اولین نمایشگاه در حوزه‌ی کارآفرینی و ایجاد اشتغال در سطح شهرستان خمینی شهر بوده که در حقیقت به آموزش «کسب درآمد با سرمایه‌ی اولیه و هزینه‌ی کم» برای جویندگان کار می‌پردازد.

مراسم افتتاحیه‌ی این نمایشگاه که با حضور مهندس مجتبی راعی فرماندار شهرستان خمینی‌شهر، دکتر سهیلا اثنی‌عشران مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده‌ی استانداری اصفهان و مرتضی تیموری رئیس واحد و جمعی از مسئولان شهرستان خمینی‌شهر برگزار گردید.

گفتنی است این نمایشگاه با همکاری مرکز علمی ـ کاربردی برای جهاددانشگاهی، دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی استان، سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان شعبه‌ی صنعتی اصفهان، موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان و سازمان رفاهی تفریحی شهرداری خمینی‌شهر برگزار می‌گردد.