رویداد هم نت برکت (همکاری- مشکل­ گشایی- نوآوری- توانمندسازی) با هدف ایده­ پردازی و توسعه کسب­ و­کارهای محلی در محل فرهنگ سرای شهدای رهنان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، مسئول دفتر کارآفرینی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی واحد گفت: رویداد کارآفرینی هم ­نت برکت به همت بنیاد نخبگان استان اصفهان برگزار شد. مخاطبین اصلی این رویداد تمامی تولیدکنندگان، استادکاران، مخترعان، علامندان به سرمایه‌گذاری در کسب و کارهای محلی و دانشجویان علامند به راه­اندازی کسب ­و ­کارهای نوآورانه بودند.

یزدانی پور افزود: تعداد تیم‌های شرکت کننده 50 تیم بود که دو تیم "آرتیمیس" و "همگام" از مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان با حمایت و پشتیبانی دفتر کارآفرینی این مرکز و ستفای شعبه صنعتی اصفهان موفق شدند مراحل مختلف این رویداد را پشت سر بگذارند.

وی خاطر نشان کرد: تیم اول با نام "آرتیمیس و ایده ساخت و تولید دستگاه روستر قهوه" متشکل از امیر قلم بر( دانشجوی برق)- حامد رحیمی(فارغ التحصیل برق)- مهدی هوشمند (دانشجوی مکانیک)- محمد نصر(دانشجوی فناوری اطلاعات) و احسان قربانی (دانشجوی دکتری نساجی و هماهنگ کننده و مشاور تیم) در این رقابت، رتبه پنجم را کسب کند.

یزدانی پور افزود: تیم دوم نیز با نام "همگام و ایده طراحی و اجرای پلتفرم بچین و ببر(باغ آنلاین)" با مشارکت نوید ایمانی (هماهنگ کننده و بازاریاب اینترنتی)- مسعود احمدپور (امور حقوقی و مالی)- علی مصوری( برنامه­ نویس)- محمدصادق مصوری (برنامه­ نویس وب)- امیر صارمی (برنامه ­نویس اندروید) و محمد امینی (برنامه­ نویس) موفق به کسب رتبه پانزدهم دربین 50 تیم شرکت کننده شد.

وی تصریح کرد: مرکز علمی­ کاربردی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان در راستای نیل به دانشگاه نسل سوم فعالیت­های حمایتی متعددی، برنامه­ ریزی کرده و اجرا می­ نماید.

شایان ذکراست مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی در حال حاضر در رشته­ های الکترونیک، فناوری اطلاعات، برنامه ­نویسی، شبکه­ های کامپیوتری، مدیریت و امور فرهنگی در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشجو می­پذیرد.

علاقمندان به منظورکسب اطلاعات بیشتر و تحصیل در این دانشگاه می توانند به سایت http://isfahan.iastjd.ac.ir/ مراجعه نمایند.

هم نت1هم نت2