bargozarie takrim va moarefe elmi karbordi 1مراسم تکریم از ذبیح‌ا... قجاوند رئیس سابق مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان و تودیع غلامرضا انداده سرپرست جدید در واحد صنعتی اصفهان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، یکشنبه (3 بهمن) با حضور آقای دکتر قاضی‌عسگر رئیس دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی استان اصفهان، مرتضی تیموری رئیس واحد و جمعی از اعضای هیأت‌علمی و همکاران مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان و مؤسسه‌ی آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان، مراسم تکریم از ذبیح‌ا... قجاوند رئیس سابق مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان و تودیع غلامرضا انداده سرپرست جدید مرکز آموزش برگزار گردید.

در ابتدای این مراسم مرتضی تیموری، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و فعالیت‌های آقای مهندس ذبیح‌ا... قجاوند به بیان دلایل لزوم تغییر مسئولیت در مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان پرداخت و از مهندس غلامرضا انداده در پذیرش مسئولیت جدید تشکر نموده و با بیان ویژگی‌های مدیریتی و سوابق سرپرست جدید، برای وی آرزوی موفقیت در سمت جدید نمود.

در ادامه مهندس قجاوند به بیان گزارشی از عملکرد خود در زمان تصدی مسئولیت مرکز پرداخت و سپس مهندس انداده سرپرست جدید مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان ضمن تقدیر و تشکر از زحمات مهندس قجاوند، به تشریح برنامه‌ها و اهداف خود به منظور ارتقای سطح کمی و کیفی فعالیت‌های آموزشی مرکز پرداخت.

دکتر قاضی‌عسگر رئیس دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی استان اصفهان نیز از زحمات و تلاش‌های رئیس سابق مرکز تقدیر و برای سرپرست جدید آرزوی موفقیت نمود.

در پایان مراسم ضمن قرائت لوح سپاس از زحمات مهندس ذبیح‌ا... قجاوند در مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان و حکم انتصاب مهندس غلامرضا انداده در مسئولیت جدید، لوح سپاس و حکم جدید صادر شده تحویل ایشان شد.

bargozarie takrim va moarefe elmi karbordi 2