entesabe aghaye andadeطی حکمی از طرف مرتضی تیموری ریاست جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان غلامرضا انداده به عنوان سرپرست مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مرتضی تیموری رئیس واحد طی حکمی غلامرضا انداده را به عنوان سرپرست مرکز آموزش علمی ـ کاربردی این واحد منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

احتراماً، با عنایت به موافقت ریاست محترم دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی استان اصفهان و همچنین ریاست محترم مؤسسه‌ی آموزش عالی علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی و با توجه به تعهد و تجارب ارزنده‌ی جنابعالی در حوزه‌ی فعالیت‌های آموزشی بدینوسیله به عنوان «سرپرست مرکز آموزش علمی ـ کاربردی» این وا حد منصوب می‌شوید.

انشاءا... با توکل بر خداوند و با مساعدت صمیمانه‌ی همکاران محترم و با جدیت تمام و نیز تعامل مستمر با دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی استان و مؤسسه‌ی آموزش عالی علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی در ارتقای کیفی و کمی امکانات و رشته‌های آموزشی و دستیابی به جایگاه شایسته‌ و درخور شأن آن مرکز موفق باشید.

در حال حاضر انداده مسئولیت معاون آموزشی واحد صنعتی اصفهان را نیز عهده‌دار است.