3همزمان با ایام فاطمیه و شهادت بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا(س) آیین تشییع پیکر مطهر شهید گمنام دفاع مقدس در مرکز علمی-کاربردی جهاددانشگاهی اصفهان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، ظهر سه شنبه (10 اسفند) با حضور پرشور اساتید، دانشجویان و پرسنل مرکز علمی-کاربردی جهاددانشگاهی استان اصفهان برگزار گردید. در این مراسم که به همت مدیریت فرهنگی دانشجویی و با همکاری بسیج دانشجویی در مجتمع عالی آموزشی پژوهشی جهاددانشگاهی برگزار گردید، ابتدا نماز جماعت ظهر به امامت حجت الاسلام موسوی امام جماعت مرکز اقامه گردید و در ادامه حجت الاسلام صغیرا استاد حوزه علمیه، درباره ی سیره حضرت زهرا(س) در حفظ دین اسلام از خطر انحراف و نابودی همیشگی به ایراد سخنرانی پرداخت و اظهار داشت: معمولاً مردم در فتنه ها از همان اول متوجه توطئه ها نمی شوند و مردم ایران که از باهوش ترین و با بصیرت ترین انسان های جهان هستند در فتنه 88 چندماه طول کشید تا توانستند همگی پی به نقشه دشمنان برای نابودی اسلام ببرند.

وی همچنین با اشاره به ولایت پذیری حضرت زهرا(س)، اوج ولایت پذیری ایشان را در پذیرش دیدار با خلیفه اول و سایرین بعد از آن همه تعدی که در حق ایشان روا شد داشتند و هدف حضرت زهرا(س) از این کار را حفظ دین برشمرد و خاطر نشان کرد: که در حفظ دین و انقلاب باید الگوی ما حضرت زهرا(س) باشد. امروزه سیره رهبر معظم انقلاب همان سیره ی حضرت زهرا(س) است و رهبر انقلاب ایشان را الگوی خود قرار داده اند و در حکومت داری از سیره ی ایشان بهره می برند. باید بصیرت را از حضرت فاطمه(س) بیاموزیم، همیشه نمی توان با شمشیر دین را حفظ کرد و این در سیره ی حضرت زهرا(س) کاملاً مشهود است.