farmandare khominishahr در حاشیه‌ی نمایشگاه مشاغل خانگی و دستاوردهای دانشجویی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، جلسه‌ای با حضور فرماندار شهرستان خمینی‌شهر، مدیرکل امور بانوان و خانواده‌ی استانداری اصفهان و رئیس واحد صنعتی و جمعی از مسئولین برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، سه‌شنبه (2 خرداد) در حاشیه‌ی مراسم افتتاحیه‌ی نمایشگاه مشاغل خانگی و دستاوردهای دانشجویی، جلسه‌ای با حضور مهندس مجتبی راعی فرماندار شهرستان خمینی‌شهر، دکتر سهیلا اثنی‌عشران مدیرکل امور بانوان و خانواده‌ی استانداری اصفهان، مهندس مرتضی تیموری رئیس واحد و جمعی از مسئولین شهرستان و اعضای هیأت‌علمی واحد صنعتی و مؤسسه‌ی آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان برگزار گردید.

در ابتدای این جلسه، مرتضی تیموری رئیس واحد ضمن بیان امکانات و ظرفیت جهاددانشگاهی واحد و همکاری مرکز علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی و مؤسسه‌ی آموزش عالی جهاددانشگاهی استان اصفهان، بیان نمود: برگزاری این نمایشگاه به عنوان اولین گام علمی برای ایجاد اشتغال و کارآفرینی در شهرستان بوده که براساس بررسی نیازهای شهرستان برنامه‌ریزی شده و در حقیقت تحقق شعار سال «اقتصاد مقاومتی: تولید ـ اشتغال» را در بر خواهد داشت.

فرماندار خمینی‌شهر نیز با بیان مشخص شدن شاخص‌های اقتصاد مقاومتی گفت: اشتغال خانواده یکی از مهم‌ترین نیازهای شهرستان به خصوص برای زنان خانه‌داری که می‌خواهند برای خودشان کار کنند بوده که به درستی توسط جهاددانشگاهی شناسایی شده است.

مجتبی راعی در ادامه اظهار داشت: به جهاددانشگاهی با دارا بودن مدیریتی که به موضوع کسب و کار و اشتغال توجه خاص داشته و به منظور بهبود وضعیت اشتغال در شهرستان تلاش می‌کند باید توجه بیشتر شود وحمایت فرمانداری شهرستان از جهاددانشگاهی به سبب دارا بودن توانمندی‌های آموزشی و اجرایی را اعلام نمود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده‌ی استانداری اصفهان ضمن تقدیر و تشکر از زحمات جهادگران صنعتی اصفهان و توجه خاص بر نیازهای خانواده به خصوص اشتغال زنان خانه‌دار گفت: حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با حضور حداکثری مردم، مسئولیت را برای مسئولین در هر قسمتی سنگین‌تر نموده است.

دکتر اثنی‌عشران در پایان اظهار داشت: هدف از بیان واژه‌ی اشتغال، اشتغال دولتی نیست، بلکه ایجاد بستر مناسب به خصوص برای بانوان و به منظور ایجاد شغل و تأمین هزینه‌های خانواده می‌باشد.