2avalin dore amozeshi اولین دوره آموزشی طرح توانمند‌سازی کارجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) در استان اصفهان توسط جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، غلامرضا انداده معاون آموزشی واحد اظهار داشت: دوره‌ی آموزش توانمندسازی ویژه‌ی کارجویان تحت حمایت کمیته‌ی امداد امام خمینی(ره) با همکاری این معاونت، مرکز اطلاع‌رسانی بازارکار جهاد دانشگاهی و اداره‌کل کمیته امداد امام خمینی (ره) به صورت آزمایشی در استان اصفهان برگزار می‌شود.

انداده گفت: مددجویان تحت پوشش کمیته امداد که مصاحبه‌ی شغلی آنها انجام شده و به منظور اشتغال توسط کاریابی‌ها تایید شده‌اند، در این دوره‌ها شرکت کرده و آموزش‌های لازم را در زمینه‌های مختلف از جمله؛ انجام مصاحبه‌ی شغلی، رزومه‌نویسی، اخلاق حرفه‌ای در محیط کار، فنون مذاکره و مهارت‌های ارتباطی فرا می‌گیرند.

معاون آموزشی واحد با بیان اینکه این دوره آموزشی به مدت 16 ساعت طی دو روز با نظارت کارشناسان کمیته امداد امام خمینی (ره) برگزار می‌گردد افزود: هدف از برگزاری این دوره‌ها، افزایش ارتقائ توسعه‌ی شایستگی‌های فردی کارجویان و کسب آمادگی لازم برای ورود به محیط کار به منظور تحقق هرچه بیشتر اشتغال مددجویان از طریق کاریابی و اشتغال پایدار آنها می‌باشد.