dore amozeshi tamiratدوره آموزشی تعمیرات تخصصی و حرفه‌ای موبایل به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در نجف‌آباد برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، ندا معین مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی شماره 3 این واحد گفت: دوره آموزشی تعمیرات تخصصی و حرفه‌ای موبایل به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان در شهر نجف‌آباد برگزار می‌شود.

معین افزود:‌ گسترش روز افزون گوشی‌ها‌ی هوشمند و افزایش نیازمندی‌ها در میان اقشار جامعه ما را برآن داشت تا جهت ارتقائ سطح علمی افراد، دوره‌ی تخصصی تعمیرات موبایل را به صورت مقدماتی و حرفه‌ای از آذرماه سالجاری برگزار کنیم.

علاقمندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به پورتال معاونت آموزشی این واحد به نشانی jdeiut.ir از زمانبندی دوره‌های آموزشی مراجعه نمایند.

مطالب بایگانی شده