فراگیران زبان فرانسه جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در دو گروه سنی به مسابقات بین المللی فرانکوفونی که در محل سفارت سوئیس در ایران برگزار می‌شود اعزام می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان معاون آموزشی واحد گفت‎: دپارتمان زبان فرانسه جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان در دومین سال فعالیت و همکاری خود با بخش فرهنگی سفارت فرانسه در تهران، برای دومین بار زبان آموزان و فراگیران خود را در دو گروه سنی "کودک و نوجوان" و "بزرگسال" در مسابقات بین المللی فرانکوفونی شرکت داده است.

انداده افزود: سال گذشته زبان آموزان این واحد نیز در دو گروه "کودک و نوجوان" و "بزرگسال" دراین مراسم شرکت داشتند و سفارت فرانسه بعنوان میزبان این مسابقات در ایران، طی مراسمی از شرکت‌کنندگان و برندگان این مسابقات تقدیر به عمل آورد.

وی تصریح کرد: امسال نیز فراخوان این اتفاق فرهنگی،آموزشی به میزبانی سفارت سویئس اعلام شد و 16 نفر از فراگیران توانمند، علاقه‌مند و واجد شرایط این مسابقه تا قبل از 10 ژانویه 2018 توسط مسئول این دپارتمان ثبت‌نام شده و اکنون شرکت‌کنندگان با راهنمایی استادان و نظارت مسئول این دپارتمان با موضوع parler, c'est partager در حال آماده کردن آثار خود می‌باشند. گروه کودک و نوجوان آثار خود را به صورت کار گروهی در قالب پوستر و گروه بزرگسال در قالب متن، نمایشنامه، داستان کوتاه، طنز، مقاله و .. تهیه می‌کنند.

وی افزود: هیئت‌های ژوری این مسابقات در ایران سفارت فرانسه، سوئیس و بلژیک می‌باشند که به برندگان هر گروه سنی با برگزاری مراسمی، جوایزی را اهدا می‌کنند و جایزه ویژه این مسابقات سفر به کشور زیبا و توریستی فرانسه خواهد بود.