دورهي آموزشي آيين نامه ايمني كار بر روي شبكه‌هاي انتقال نیرو با هدف افزایش ضریب ایمنی کار بر روی خطوط انتقال توزیع نیرو توسط مرکز آموزشهای تخصصی کوتاهمدت شماره 5 (سروش) جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی شماره 5 این واحد گفت: دوره‌ي آموزشي آيين‌نامه ايمني‌كار بر روي شبكه‌هاي انتقال نیرو با هدف افزایش ضریب ایمنی کار برروی خطوط انتقال توزیع نیرو شرکت برق منطقه‌ای استان اصفهان نیاز سنجی، طراحی و برگزار شد.

ابراهیمیان افزود: با هدف جلوگیری از بروز حوادث ناشی از کار بر روی خطوط انتقال دورهي آموزشي آيين‌نامه ايمني كار بر روي شبكه‌هاي انتقال نیرو به مدت 8 ساعت و در 4 گروه آموزشی برگزار شد.

وی تصریح کرد: اين دوره آموزشی طبق استانداردهای آموزشی و سرفصل‌های وزارت نیرو اجرا شد و فراگیران طی 8 ساعت مباحثی چون ضمانت‌های کار بر روی خط، بدون انرژی نمودن خط، مقررات ایمنی کار بر روی خط، آشنایی با فرم حفاظت دستگاه و فرم‌های اجازه کار را فرا گرفتند.

علاقمندان شرکت در دوره‌های آموزشی تخصصی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان می‌توانند به روش‌های زیر نسبت به ثبت نام دوره ها اقدام نمایند:

ـ وب سایت www.jdeiut.ir

ـ نصب اپلیکیشن زمرد اینجا کلیک کنید.

ـ شماره تماس: 4-32265703-031