توسط مدیر سایت 3 هفته قبل
دورهي آموزشي آيين نامه ايمني كار بر روي شبكه‌هاي انتقال نیرو با هدف افزایش ضریب ایمنی کار بر روی خطوط انتقال توزیع نیرو توسط مرکز آموزشهای تخصصی کوتاهمدت شماره 5 (سروش) جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی شماره 5 این واحد گفت: دوره‌ي آموزشي آيين‌نامه ايمني‌كار بر روي شبكه‌هاي انتقال نیرو با هدف افزایش ضریب ایمنی کار برروی خطوط انتقال توزیع نیرو شرکت برق منطقه‌ای استان اصفهان نیاز سنجی، طراحی و برگزار شد.

ابراهیمیان افزود: با هدف جلوگیری از بروز حوادث ناشی از کار بر روی خطوط انتقال دورهي آموزشي آيين‌نامه ايمني كار بر روي شبكه‌هاي انتقال نیرو به مدت 8 ساعت و در 4 گروه آموزشی برگزار شد.

وی تصریح کرد: اين دوره آموزشی طبق استانداردهای آموزشی و سرفصل‌های وزارت نیرو اجرا شد و فراگیران طی 8 ساعت مباحثی چون ضمانت‌های کار بر روی خط، بدون انرژی نمودن خط، مقررات ایمنی کار بر روی خط، آشنایی با فرم حفاظت دستگاه و فرم‌های اجازه کار را فرا گرفتند.

علاقمندان شرکت در دوره‌های آموزشی تخصصی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان می‌توانند به روش‌های زیر نسبت به ثبت نام دوره ها اقدام نمایند:

ـ وب سایت www.jdeiut.ir

ـ نصب اپلیکیشن زمرد اینجا کلیک کنید.

ـ شماره تماس: 4-32265703-031