‌ همایش تخصصی آیلتس در مرکز آموزش‌هایی تخصصی شماره 4 (توحید) جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی شماره 4 این واحد گفت: همایش تخصصی آیلتس در مرکز توحید با حضور اساتید برجسته آیلتس، ویژه دانشجویان و متقاضیان دوره‌های آمادگی آزمون آیلتس در مرکز توحید برگزار شد.

امیدی افزود‌: شرکت کنندگان در این همایش تخصصی، بایدها و نبایدها، روشهای موثر موفقیت در آزمون‌ آیلتس و آنچه را در مورد آیلتس نمی‌دانستند فرا گرفتند و در پایان این همایش کلیه شرکت‌کنندگان تعیین سطح شدند.

لازم به ذکر است دورههای آموزشی آمادگی آزمون آیلتس در این مرکز به طور مستمر و با تدریس مدرسین برجسته این حوزه برگزار می‌شود و جزئیات این برنامه‌های آموزشی در وب سایت این معاونت www.jdeiut.ir قابل مشاهده می‌باشد.