آموزش دوره‌های کارآفرینی با همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی استان اصفهان به متقاضیان این شرکت، توسط معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت شماره 5 این واحد گفت: بسته آموزشی کارآفرینی با همکاری و حمایت شرکت شهرک‌های صنعتی استان در قالب 15 گروه در مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت شماره 5 (مرکز سروش) در حال برگزاری است.

ابراهیمیان تصریح کرد: این دوره‌های آموزشی در راستای سیاست‌های حمایتی شرکت شهرک‌های صنعتی ویژه متقاضیان استقرار و همچنین واحدهای مستقر در شهرک‌های صنعتی اجرا می شود.

وی افزود‌: در این بسته آموزشی فراگیران با مباحثی از قبیل آشنایی با سازمان صنایع کوچک و شرکت شهرک‌های ایران، مطالعات بازار و بازارشناسی، مدیریت مالی و روش‌های تامین آن در صنایع کوچک، برنامه‌ریزی راهبردی و بازنگری طرح کسب و کار آشنا می شوند و در پایان به شرکت‌کنندگان برابر ضوابط، گواهینامه پایان دوره مشترک جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان و شرکت شهرک‌های صنعتی استان اعطاء خواهد شد.

.