در پی استقبال دانشجویان از افتتاح مرکز شماره6، ثبت‌نام ترم بهار تا 22 اسفند ماه با 25 در صد تخفیف تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان،معاون آموزشی واحد گفت : پیرو درخواست فراگیران مرکز آموزش جدید و به منظور برخورداری و ایجاد تسهیلات بیشتر برای سایر شهروندان‌، ثبت‌نام ترم بهار 97 با تخفیف 25 درصد ویژه دانشجویان و 10 درصد برای سایر شهروندان تا 22 اسفند ماه در کلیه مراکز آموزشی این واحد تمدید شد.

غلامرضا ریحانی افزود: هدف از راه‌اندازی مرکز آموزش جدید گسترش دسترسی به آموزش‌، کاهش هزینه‌ها‌، صرفه‌جویی در وقت فراگیران وارائه دوره‌های کاربردی زبان‌های خارجی‌، فنی و مهندسی‌، کامپیوتر و هنری متنوع می‌باشد که مورد استقبال خیلی خوب فراگیران قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: علاقمندان برای بهره‌مندی از خدمات آموزشی این مرکز می‌توانند به وب سایت www.jdeiut.ir و یا آدرس مرکز به نشانی بلوار ارتش، میدان ارتش، جنب بانک ملت مراجعه نمایند.