با توجه به گسترش و توسعه آموزش‌های غیر‌حضوری و در راستای رسالت های جهاددانشگاهی، قرارداد راه اندازی و پشتیبانی سامانه آموزش های الکترونیکی بین جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و واحدهای فارس و بوشهر منقعد شد.

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد صنعتي اصفهان معاون آموزشي واحد گفت: در ادامه توسعه آموزش‌های الکترونیکی، به منظور هم افزایی و مشارکت بین واحدها قرارداد راه‌اندازی سامانه آموزش‌های الکترونیکی بین واحد صنعتی اصفهان و واحدهای فارس و بوشهر منعقد و سامانه آموزش مجازی پس از بارگذاری روی دامین اختصاصی آن واحدها تحویل شد.

مهندس ریحانی افزود: تاکنون 6 سامانه آموزش مجازی به صورت سفارشی توسط مرکز آموزش‌های الکترونیکی واحد صنعتی اصفهان راه‌اندازی و مورد بهره برداری قرار گرفته است. همچنین قرارداد همکاری در اجرای آموزش‌های الکترونیکی با 18 واحد جهاددانشگاهی منعقد شده و در حال انجام می‌باشد.

وی خاطر نشان کرد: این مرکز آمادگی انجام کلیه خدمات در حوزه آموزش‌های الکترونیکی اعم از برگزاری کلاس‌های آنلاین، تولید محتوا، پیاده‌سازی lms، اجرای دوره‌های آموزشی الکترونیکی و انجام خدمات مشاوره با واحدهای جهاددانشگاهی و سایر دستگاه‌های اجرایی و شرکت‌ها را دارد.

علاقمندان می‌توانند با مراجعه به وب سایت این مرکز به نشانی www.jdecel.ir ویا تماس با شماره تلفن 33376646-031 همچنین مراجعه حضوری به نشانی: اصفهان، خیابان مسجد سید، خیابان پنج رمضان، کوچه 24، مرکز آموزشهای اکترونیکی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، اطلاعات بیشتری کسب نمایند.