افتتاحیه1مرکز آموزش های تخصصی شماره 6 جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، 13 تیر، با حضور معاون آموزشی و مدیرکل نظارت و گسترش مراکز آموزشی جهاددانشگاهی افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، معاون آموزشی واحد گفت: با توجه به استقبال بی نظیر شهروندان از خدمات آموزشی این واحد در سطح استان اصفهان، راه انداززی مراکز آموزشی در نقاط مختلف در دستور کار معاونت آموزشی این واحد قراترگرفته است.

ریحانی خاطر نشان کرد: بر اساس برنامه توسعه ششم، 4 مرکز آموزش جدید در شهرهای اصفهان، شهرضا، کاشان و خمینی شهر افتتاح می شود.

ریحانی در جلسه ای با حضور معاون آموزشی و مدیر کل نظارت و گسترش مراکز آموزش جهاددانتشگاهی، در واحد صنعتی اصفهان، افزود: تعداد فراگیران دوره های آموزشی نسبت به مدت مشابه سال قبل 30 % افزایش داشته که نسبت به پیش بینی های انجام شده حدود 2 برابرافزایش نشان میدهد.

وی افزود: با افتتاح این مرکز ظرفیت کلاس هم زمان این واحد افزایش یافته و به 1500 صندلی در هر ساعت آموزشی رسید.

لازم به ذکر است مرکز آموزشی تخصصی شماره 6 جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در 20 کلاس آموزشی، 2 واحد سایت رایانه، کارگاه و فضای اداری مناسب و در گروههای آموزشی زبان های خارجی، غلوم انسانی، هنر و کامپیوتر فعالیت می کند.

علاقمندان می توانند بمنظور کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت این معاونت به نشانی jdeiut.ir مراجعه نمایند.