به منظور ارتقاء کیفیت دوره‌های آموزشی، نظام جذب و ارتقاء مدرسین مراکز آموزشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان بازنگری شد و براساس آن نرخ پایه حق‌التدریس مدرسین پنجاه درصد افزایش یافت.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، معاون آموزشی واحد گفت: موضوع کیفیت یک پارامتر اساسی در بقاء و ارتقاء هر سازمانی می‌باشد و در این واحد نیز تأکید بسیار زیادی روی این موضوع شده است. کیفیت آموزشی به عنوان یک زیر نظام به عوامل مختلفی وابسته است که یکی از آنها عامل مدرسین می‌باشد.

ریحانی افزود: بر این اساس در جلسات متعدد شورای مدیران معاونت آموزشی این واحد این موضوع بررسی شد و در راستای اهداف برنامه توسعه ششم این واحد موضوعات افزایش حق‌التدریس و پرداخت ماهیانه، برگزاری کارگاه‌های آموزشی ضمن خدمت، پایش تدریس مدرسین، افزایش خدمات رفاهی و همچنین مشارکت مدرسین در تدوین و اصلاح دوره‌های آموزشی مورد تصویب قرار گرفت.

ریحانی در جلسه هماهنگی مدرسین که با حضور حدود 100 نفر از مدرسین جدید برگزار شد خاطر نشان کرد: در حال حاضر بیش از 260 مدرس بیمه شده در معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان مشغول تدریس می‌باشد که باتوجه به تأسیس مراکز آموزشی جدید و گسترش دوره‌های آموزشی، 40 مدرس دیگر بایستی جذب شوند، که اطلاعات آن از طریق پورتال آموزشی به نشانی www.jdeiut.it اعلام می‌شود.

شایان ذکر است این گردهمایی به منظور هماهنگی بیشتر مدرسین با نظام آموزشی و همچنین آشنایی با قوانین و مقررات امور مدرسین و آئین‌نامه ارتقاء در محل سالن سینما سوره برگزار شد و در پایان این نشست رئیس، معاون آموزشی و مدیران مراکز آموزش‌‌های تخصصی این واحد به سؤالات مدرسین پاسخ دادند.