آزمون جذب مدرس زبان‌انگلیسی در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي واحد صنعتي اصفهان  مدیر مرکز آموزش شماره 5 واحد گفت: به دلیل افزایش تعداد مراکز آموزشی و متقاضیان یادگیری زبان‌انگلیسی، آزمون جذب مدرس برای دومین بار در سال جاری، در این واحد برگزار شد. در این آزمون که با هدف تأمین و تکمیل کادر مدرسين 7 مرکز آموزشي این واحد در محل مرکز آموزش شماره 5 (سروش) برگزار شد 240 نفر از متقاضیان همکاری و تدریس در جهاددانشگاهی شرکت نمودند.

ابراهیمیان افزود: این آزمون در دو بخش مجزا برای مدرسین گروه کودک و نوجوان و علاقمندان به تدریس در گروه بزرگسالان در روز جمعه 16 شهریور 1397 برگزار شد و مهارت شرکتکنندگان در سه بخش دستور زبان، لغت و درک مطلب مورد سنجش قرار گرفت.

وی خاطر نشان کرد: متقاضيان، پس از كسب نمره قبولي و احراز صلاحیت اولیه علمی، بايد در آزمون مصاحبه تخصصی نيز نمره قبولي كسب نمايند و افراد برگزيده پس از گذراندن دورهی آموزش T.T.C ویژه جهاددانشگاهی و اجراي موفق تدريس (Demo) جهت همکاری با مراکز آموزشي معرفی می‌شوند. این افراد سپس از 500 ساعت تدریس در مراکز آموزشی این واحد و ارزیابی‌های مستمر توسط گروه آموزشی می‌توانند نسبت به دریافت معرفی نامه صلاحیت تدریس اقدام نمایند.