جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان بر اساس قراردادهای منعقد شده با استانداری اصفهان، در سال جاري 35000 نفر ساعت دوره‏ های آموزشی شغلی تخصصی ویژه مدیران و کارکنان استانداری اصفهان برگزار می ‏نماید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان معاون آموزشي واحد گفت: پیرو برگزاری مطلوب دوره ‏های آموزشی ویژه مدیران و کارکنان استانداری اصفهان در سال گذشته، با پیگیری‏ های انجام شده این دوره های آموزشی شامل سی عنوان آموزشی ویزه مدیران حرفه‏ ای میانی و پایه در دو بخش شغلی اختصاصی، فناوری اطلاعات و شش عنوان تولید محتوای الکترونیکی برگزار خواهد شد.

غلامرضا ريحاني افزود: بمنظور برگزاری این دوره ها فرآیندهای اداری لازم انجام شده و با هماهنگی دفتر برنامه ‏ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری از هفته اول مهرماه عملیاتی مي‏ شود.

وی با اشاره به سوابق فعالیت‏ های قبلی، تجارب کسب شده و توانمندی‏ های موجود و تأکید بر رعایت دقت و کیفیت بالا در اجرای پروژه ‏های آموزشی خاطر نشان کرد: این واحد همچنين برگزاری آموزش دهیاران استان اصفهان را با هماهنگی دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری و با همكاري اتحادیه شرکت‏های تعاونی دهیاری‏ های استان در تمامي شهرستان ‏هاي استان در حال اجرا دارد. معاون آموزشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با بیان این مطلب که این معاونت آماده همکاری آموزشی با سایر دستگاه های اجرائی استان می باشد، تصریح کرد:

آموزش مديران و كارشناسان شهرداری‏ های استان نیز با هماهنگی دفتر امور شهری و شوراهای استانداری در دست اقدام است .