کارگاه آموزشی توسعه ظرفیت‌های ذهنی و برندینگ به مدت 8 ساعت در محل مجتمع صنایع و معادن احیاء سپاهان اصفهان توسط مرکز آموزشهای تخصصی شماره2 معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی شماره 2 این واحد گفت: دوره آموزشی PERSONAL BRANDING با هدف افزایش کارایی و بهره‌وری و همچنین افزایش اعتماد به نفس پرسنل از دوره‌های مورد نیاز واحد فروش سازمان‌ها و شرکت‌ها می‌باشد.

فاطمه مهدوی افزود: این کارگاه با نیازسنجی انجام شده توسط کارشناسان معاونت آموزشی و مذاکرات انجام شده، در مرحله اول ویژه پرسنل شرکت مجتمع صنایع و معادن احیاء سپاهان برگزار شد و طبق برنامه‌ریزی‌های این مرکز، برای سایر شرکت‌ها و سازمان‌ها نیز در ماه‌های آینده اجرا می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: این مرکز دوره‌ی آموزشی تیم‌سازی و شیوه کار گروهی به روش دیسک ویژه کارشناسان و مدیران شرکت‌های دانش بنیان را نیز در محل شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان اجرا نمود.

مهدوی افزود: دپارتمان آموزش صنایع به منظور ایجاد نوآوری و تمایز، اقدام به نیازسنجی و اجرای دوره‌های آموزشی خاص ویژه صنایع و شرکت‌ها نموده است در همین راستا، دوره آموزشی آسیب‌شناسی پیمان و تنظیم و بررسی لوایح تاخیرات و ادعا نیز طراحی شد در این دوره آموزشی کارشناسان شرکت‌های مختلف با تعاریف و آسیب‌شناسی قراردادها و پیش‌نیاز در تاخیرات و ادعا، ارکان ادعا، تنظیم و بررسی لایحه تاخیرات و اداعا، بخشنامه‌ها، قوانین، منابع، قیمت‌یابی، سایت‌های مرجع و کاربرد آنها در تنظیم و بررسی لایحه و مدیریت تاخیرات و ادعا آشنا شدند.

لازم به ذکر است اخبار و برنامه‌های آموزشی این مرکز در پورتال معاونت آموزشی به نشانی jdeiut.ir قابل مشاهده و علاقمندان می‌توانند به صورت آنلاین در دوره‌های مربوطه ثبت‌نام نمایند.