bargozari mosabeghat ghorani مسابقات بین المللی قرآن دانشجویی با همکاری معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در اصفهان برگزار خواهد گردید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، چهارشنبه (4 مرداد) دکتر صابرفرزام، رئیس سازمان فعالیت های قرآنی در خصوص برگزاری مسابقات بین المللی قرآن دانشجویی ضمن حضور در اصفهان با چند تن از مسئولین استانی تشکیل جلسه داد.

در این جلسات که مرتضی تیموری و احمد پایداری رئیس و معاون فرهنگی واحد صنعتی اصفهان ایشان را همراهی می نمودند طی جلسات جداگانه ای با حجت الاسلام و المسلمین دکتر ارزانی مدیر کل ارشادو فرهنگ اسلامی استان، حجت الاسلام صادقی مدیر کل اوقاف و امور خیریه، دکتر جمالی نژاد شهردار اصفهان، حجت الاسلام موسوی لارگانی نماینده مردم شهرستان فلاورجان در مجلس شورای اسلامی و دکترنحوی معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان، ضمن ارائه تاریخچه برگزاری مسابقات بین المللی قرآن دانشجویی خواستار مساعدت و همکاری مسئولین استانی در برگزاری این دوره از مسابقات شدند. مسئولین مذکور نیز ضمن استقبال از برگزاری این مسابقات در شهر اصفهان قول مساعدت و همکاری دادند.