gerdehamaei modiranمدیر شعبه سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در اولین گردهمایی مدیران شعب سازمان دانشجویان سراسر کشور شرکت نمود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، اولین گردهمایی مدیران شعب سازمان دانشجویان سراسر کشور چهارشنبه و پنجشنبه( 4 و 5 مرداد) در سالن جلسات مرکز فعالیت های قرآنی دانشجویان کشور در تهران برگزار شد.

سخنرانی دکتر حمیدرضا طیبی رئیس جهاددانشگاهی، دکتر سعید پورعلی معاون فرهنگی جهاددانشگاهی، برگزاری کارگاه ها، نشست های تخصصی و نیز جلسات تبادل نظر و تجربه و تقدیر از شعب برتر از جمله برنامه های این گردهمایی دو روزه بود.

در این گردهمایی، غلامرضا قجاوند مدیر شعبه صنعتی اصفهان طی سخنانی به تبیین تفاوت دیدگاه مدرن و پسامدرن به حوزه فرهنگ پرداخت و مقوله های مهندسی فرهنگی و مدیریت فرهنگی را برای حضار تشریح کرد.

وی با اشاره به این که دیدگاه مدرن به مهندسی فرهنگی و در نتیجه محتواسازی ختم می شود و دیدگاه پسامدرن به مدیریت فرهنگی و نهادسازی منجر می شود، نهادسازی در سازمان دانشجویان به منظور فراهم آوردن امکان حضور دانشجو و انجام کار فرهنگی «با دانشجو» و نه «برای دانشجو» را لازم و ضروری دانست.