mosahebe ba ikna مدیر فوق برنامه معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اظهار داشت: هر مجموعه‌ای باید به فکر تقویت بنیه دینی و مذهبی نیروهای خود باشد و در این زمینه برنامه ریزی داشته باشد که جهاددانشگاهی نیز به سهم خود در این راستا حرکت خوبی را آغاز کرده کرده و به سمت جلو گام برداشته است.

به گزارش روابط عمومی جهادداننشگاهی واحد صنعی اصفهان، ابراهیم کمالی مدیر فوق برنامه واحد، نفر اول رشته قرائت دومین دوره ضیافت قرآنی معراج و از راه‌یافتگان به مرحله نهایی سومین دوره این جشنواره قرآنی با اشاره به جمله مقام معظم رهبری که فرمودند: «برای قرآن هرچقدر که کار کنید، کم است»، اظهار کرد: هرچند برای توجه به قرآن اجر و ثواب زیادی وجود دارد، ولی در حکومت و جامعه ما که به نام اسلام است در راه قرآن و برای قرآن کم کار شده است که امیدواریم حرکت‌هایی نظیر برگزاری جشنواره‌هایی مانند ضیافت قرآنی معراج سر منشأ خیری برای حرکت‌های بعدی باشد و موجی از فعالیت گسترده جامعه قرآنی در کشور ایجاد شود.

کمالی گفت: هر مجموعه‌ای باید به فکر تقویت بنیه دینی و مذهبی نیروهای خود باشد و در این زمینه برنامه ریزی داشته باشد که جهاددانشگاهی نیز به سهم خود در این راستا حرکت خوبی را آغاز کرده کرده و به سمت جلو گام برداشته است که البته به نظر بنده هنوز جای کار بسیاری در این زمینه وجود دارد و اجرای این برنامه‌های قرآنی و فعالیت‌ها در سطح جهاد دانشگاهی به سطح مطلوبی نرسیده است.

مدیر فوق برنامه واحد در ادامه با بیان اینکه امروز باید بیشتر بر روی مفاهیم قرآنی در جامعه کار شود و در این زمینه نیز الگوی عملی ارائه داد، تصریح کرد: برخی از امور و فعالیت‌های قرآنی مانند پرداختن به صوت و لحن، تجوید و ... جنبه ظاهری دارد که البته باید وجود داشته باشد ولی آنچه مهم است این است که مفاهیم قرآنی مهجور نماند و در جامعه پیاده شود که بتوانیم جامعه‌ای قرآنی داشته باشیم به همین دلیل است که باید بیشتر تمرکز ما بر روی مفاهیم قرآنی و زنده کردن آن در جامعه‌ای که به نام اسلام است، باشد.

ابراهیم کمالی در پایان اظهار کرد: در همه مجموعه‌ها و نهادهای وابسته به جهاددانشگاهی باید طوری برنامه‌ریزی شود که تنها به برنامه‌هایی نظیر ضیافت قرآنی معراج بسنده نشود البته برنامه‌هایی مانند ضیافت قرآنی معراج را باید نقطه‌ آغازی برای برنامه‌های مختلف قرآنی در جهاد دانست و باید به گونه‌ای عمل کرد که در تمامی واحدهای جهاددانشگاهی برنامه‌های گسترده قرآنی اجرا شود.