2istgahe tadbirطرح ایستگاه تدبر در قرآن با همکاری اعضاء کانون قرآن و عترت جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و با حمایت و نظارت سازمان فعالیتهای قرانی دانشگاهیان کشور برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، طرح ایستگاه تدبر در قرآن از بهمن ماه 95 تا خرداد 96 با هدف انتقال مفاهیم قرآنی و آشنایی و انس بیشتر با قرآن در قالب 30 کتیبه قرآنی و با همکاری اعضاء کانون قرآن و عترت جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و با حمایت و نظارت سازمان فعالیتهای قرانی دانشگاهیان کشور انجام شد.

در این طرح مباحث فراوانی طی جلسات متعددی برای نحوه کار و تاثیرگذاری و جذابیت بیشتر صورت گرفت و با خرد جمعی و به دلیل جذابیت تصویر، طراحی آیات با ترکیب تصویرهای مرتبط با معارف والای قرآن کریم انجام پذیرد.

در این خصوص جلساتی با حضور جمعی از دانشجویان صاحب نظر در زمینه گرافیک تشکیل شد و سبک های مختلف مورد بررسی قرار گرفت .

شایان ذکر است به دلیل بهره مندی دانشجویان سراسر کشور و استفاده در سایت های مختلف و پیش بینی بهره مندی دانشجویان خارجی و سایر افراد در کشورهای مختلف ترجمه لاتین نیز به آن اضافه گردید. طبع لطیف و ذائقه ایرانی با شعر چنان مانوس است که برخی اشعار ضرب المثل شده اند از این رو در کنار ترجمان آیات، از منظومه قرآن مجید نیز بهره گرفته شده است.