ronamaei sins pressآیین رونمایی از خبرگزاری علم و فرهنگ – سیناپرس- منطقه اصفهان با حضور مسوولان و اصحاب رسانه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، آیین رونمایی از خبرگزاری علم و فرهنگ_ سیناپرس_ منطقه اصفهان صبح امروز، با حضور مرتضی تیموری رییس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و مدیرمسئول خبرگزاری سیناپرس اصفهان، محمود مراثی رییس جهاددانشگاهی واحد اصفهان، بهاره صفوی سردبیر سایت مرکزی سیناپرس و جمعی از اصحاب رسانه به میزبانی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در محل تالار خوارزمی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم سردبیر سیناپرس اصفهان  وحید عالم با بیان اینکه جهاددانشگاهی به عنوان نهادی علمی و فرهنگی از معدود نهادهایی است که تا کنون تجربه موفق تاسیس دوخبرگزاری ایسنا و ایکنا را در کارنامه خود دارد، اظهار کرد: سیناپرس سومین خبرگزاری جهاددانشگاهی است و رسالت اصلی این رسانه خبری انعکاس نقش دانشگاهیان و نخبگان در پیشرفت کشور، ارتقای آگاهی علمی افراد جامعه و ایفای نقش واسط بین مسئولان، نخبگان و مردم است.

در ادامه سردبیر خبرگزاری مرکزی سیناپرس، با اشاره به اینکه توسعه یک کشور در گرو آگاهی علمی عموم جامعه است، بیان کرد: در شرایطی که اکثر کشورهای دنیا ارتباط بین رسانه و فضاهای علمی را به خوبی ایجاد کرده اند و علم عمومی سازی شده است ولی در ایران به این صورت نیست و همواره مباحث علمی در لایه های زیرین رسانه ها منتشر می شود.

صفوی ادامه داد: جهاددانشگاهی با توجه با اسناد بالادستی کشور تصمیم به ایجاد یک رسانه تخصصی در حوزه علم و فناوری گرفت که پس از مطالعات بسیار، خبرگزاری سیناپرس از سال 93 فعالیت خود را در راستای ترویج علم در سطح جامعه شروع کرد.

وی در خصوص هدف از چرایی تاسیس سیناپرس، گفت: هدف از تاسیس سیناپرس این بوده است که بتوانیم پلی بین بدنه جامعه و پژوهشگران و دانشگاه باشیم و زنجیره ای که به درستی نمی چرخد را به عنوان یک رسانه و بازوی رسانه ای به حرکت در بیاوریم و نقش خود را به خوبی ایفا کنیم.

سردبیر خبرگزاری مرکزی سیناپرس خاطر نشان کرد: اصفهان از لحاظ علمی و فرهنگی یکی از شاخص ترین شهرهای ایران است و همواره در علم حرفی برای گفتن داشته است. امیدواریم بتوانیم تمرکز زدایی کنیم تا علاوه بر دانشگاه هایی مثل تهران و شریف، به دیگر دانشگاه ها نیز توجه شود.

در پایان رییس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، ضمن تبریک و گرامی داشت هفته پژوهش، اظهار کرد: تقارن هفته پژوهش و آیین رونمایی از خبرگزاری سیناپرس اصفهان را به فال نیک می گیریم و امیدواریم بتوانیم رسالت خود را در امر نشر علم در سطح جامعه به خوبی انجام دهیم.

تیموری با بیان اینکه در هفته پژوهش، رسانه ها اخبار و اتفاق های علمی را  پوشش می دهند، گفت: شایسته است خود رسانه ها نیز هفته پژوهش داشته باشند تا برنامه های علمی و نوآوری های علمی خود را ارائه دهند.

وی با اشاره به اینکه فعالیت های علمی و میزان انعکاس آن ها با یکدیگر تناسب ندارند، بیان کرد: بیش از نیمی از فعالیت ها و رخدادهای علمی در سطح جامعه بازگو نمی شود. همین عدم تناسب باعث عدم رشد کافی علم در سطح جامعه شده است.

مدیرمسئول سیناپرس اصفهان ضمن بیان اینکه استان اصفهان دومین استان علمی و اولین استان صنعتی کشور است، خاطرنشان کرد: انتظار می رود مباحث علمی، بیش از این وارد زندگی مردم شده و مورد توجه قرارگیرد. امیدواریم خبرگزاری سیناپرس با همکاری دیگر نهادهای علمی بتواند به محقق کردن این امر کمک کند.

لازم به ذکر است در پایان مراسم، پرسش و پاسخ با حضور مدیرمسئول خبرگزاری سیناپرس اصفهان و سردبیر سایت مرکزی سیناپرس برگزار شد.