chape ketabکتاب «مهارت‌های کاربردی پژوهش» تالیف؛ دکتر احمد ارزانی و دکتر محمدرضا سبزعلیان در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان چاپ شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، به همت مرکز انتشارات واحد کتاب «مهارت‌های کاربردی پژوهش» تالیف؛ دکتر احمد ارزانی و دکتر محمدرضا سبزعلیان در تیراژ 500 نسخه و 368 صفحه چاپ و راهی بازار کتاب شد.

در مقدمه این کتاب آمده است؛ پژوهش و تحقيق به عنوان اساس تصميم گيري در فعاليت ها و خلق دانش، كليدي براي آينده‌اي پايدار است. علم روش تحقيق پايه تمامي پژوهش های هوشمندانه بشر را تشكيل مي‌دهد. به‌عبارت ديگر علم روش تحقيق براي حل مسائل و چارچوب هاي مرتبط و كمك به تجزيه، تحليل نتايج و حصول نتيجه، بهترين روش را ارائه نموده و به محقق توانائي اجراي بهينه تحقيق و قضاوت منطقي در ارزيابي و گزارش از نتايج تحقيق همراه با اعتماد به نفس را مي‌دهد.

بهره مندي از دانش روش تحقيق نه‌ تنها در زندگي شخصي فرد سودمند است، بلكه موجب مي شود تا وي دنيا را از منظر جدیدی نگریسته و در زندگي روزمره قضاوتي آگاهانه در رابطه با مسائل مختلف اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي داشته باشد. با توجه به رشد فوق‌العاده جمعيت دانشجويان تحصيلات تكميلي در كشور، نياز به مطالب روزآمد در زمينه های تهيه پيشنهاديه (پروپوزال) و اجراي پژوهش، نگارش پايان نامه، مقاله، گزارش علمي، ارائه مقاله به مجلات بين‌المللي و ارايه سمينار بيش از گذشته ضرورت و اهميت مي يابد. كتاب حاضر در راستاي مرتفع نمودن اين نياز تلاش نموده است.