2کتاب های « آشنایی با عملکرد هواپیما » و « راهنمای عملی کشت آکواپونیک » در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان چاپ و به بازار کتاب عرضه شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب آشنایی با عملکرد هواپیما تألیف: دکتر سیدامین باقرزاده شهری به تیراژ 500 نسخه و در 306 صحفه و کتاب راهنمای عملی کشت آکواپونیک تألیف: مهندس امین کهن و دکتر مریم حقیقی به تیراژ 500 نسخه و در 168 صحفه در مرکز انتشارات واحد به چاپ رسید.

در نگارش کتاب آشنایی با عملکرد هواپیما، در قدم اول تلاش شده است تا کتابي مقدماتي با ديدگاه دانشگاهي براي آشنايي دانشجويان و ساير علاقه‌مندان به عملکرد هواپيما نگاشته شود. نگارنده با تکيه بر تجارب تدريس خود در اين موضوع سعي نموده است تا حجم اين کتاب و سطح مطالب ارائه شده در آن براي دانشجويان رشته‌ي هوافضا و ساير علاقه‌مندان مناسب باشد. بخش عمده‌اي از کتاب به توسعه‌ي معادلات لازم براي حل تحليلي مسائل مختلف عملکردي اختصاص داده شده است؛ چراکه نگارنده معتقد است يافتن پاسخ‌هاي تحليلي مي‌تواند ديد بسيار خوبي را نسبت به متغيرهاي تأثيرگذار بر پاسخ يک مسئله در خواننده ايجاد نمايد. در قدم دوم، تلاش نگارنده بر اين بوده است تا تجارب خود طي چندين سال تجربه صنعتي در زمينه‌ي کاربرد عملکرد در طراحي هواپيما را به خواننده ارائه نمايد. در اين بخش تلاش شده است تا ضمن حل مثال‌هايي از مسائل عملکردي، شيوه‌ي حل عددي اين مسائل نيز به خواننده آموزش داده شود. براي اين منظور، در هر بخش از کتاب، کدهاي رايانه‌اي براي حل عددي مسائل ارائه شده‌اند.

همچنین در کتاب راهنمای عملی کشت آکواپونیک بیان شده است: کشت آکواپونیک، سیستمی است که در آن گیاهان و ماهی‌ها به صورت همزیست درکنار هم رشد می‌کنند و فضولات ماهی‌ها، غذا را برای گیاهان فراهم می‌آورد و در مقابل، گیاهان کار تصفیه‌ی آب را برای ماهی‌ها انجام می‌دهند. کشت آکواپونیک از لحاظ آلودگی زیست‌محیطی بی‌خطر است و روشی طبیعی برای فراهم آوردن مواد غذایی جهت رشد گیاه می‌باشد. در این روش، از آبزی‌پروری و کشت هیدروپونیک بهره گرفته می‌شود بدون اینکه آب تلف شود و یا تصفیه‌ی آب صورت گیرد و یا اینکه از کودهای شیمیایی استفاده گردد.