neshaste takhasosiبه همت گروه نیازسنجی و مطالعات فرهنگی واحد، نشست تخصصی "ادبیات نظری و کارکردهای فرهنگ دانشگاهی" در محل مجموعه شهید خرازی دانشگاه صنعتی اصفهان ویژه ی کارکنان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، در این نشست که دوشنبه (4 دی) برای حدود 100 نفر از کارکنان دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار گردید سعید شریفی، دکترای مدیریت و برنامه ریزی فرهنگی به بیان کارکردهای فرهنگ و کارکردهای دانشگاه پرداخت و ضمن برشمردن ادبیات نظری فرهنگ دانشگاهی، کارکردهای فرهنگ دانشگاهی را تشریح نمود.

بررسی وضعیت فعلی فرهنگ دانشگاهی، مسئله فرهنگی، مسئله مندی فرهنگ دانشگاهی، تفاوت فرهنگ دانشگاهی در علوم انسانی و سایر علوم، بیان وظایف ارکان دانشگاه (استاد، دانشجو و کارکنان) نسبت به فرهنگ دانشگاهی و مسئله تاخر فرهنگی در فرهنگ دانشگاهی از جمله موارد دیگری بود که دکتر شریفی به تشریح آنها پرداخت.

در این نشست حاضرین به ارائه نظرات و دیدگاه های خود پیرامون مطالب ارائه شده پرداختند.