chape sizdahomبه همت مرکز انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب «اصول علمی و عملی پرورش طیور» به چاپ سیزدهم رسیده و روانه بازار کتاب شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «اصول علمی و عملی پرورش طیور» تألیف دکتر جواد پوررضا در تیراژ500 جلد و در 328 صفحه در مرکز انتشارات واحد چاپ و روانه بازار کار شد.

در این کتاب می خوانیم تا سال 1332 هیچگونه مؤسسه مرغداری در ایران تأسیس نشده بود و مرغ و تخم‌مرغ موجود در بازار از روستاها بود و اینگونه محصولات توسط دوره‌گردها به دست مصرف‌کنندگان می‌رسید. در سال 1333 سازمان دامپروری وابسته به وزارت کشاورزی با همکاری بخش خصوصی و سازمان اصل 4 شروع به وارد کردن نژادهای اصیل خارجی مرغ کرد و همزمان با آن نیز ماشین‌های جوجه‌کشی نیز وارد شد که روش‌های مدیریت، تهیه فرمول‌های غذایی و شناخت و معالجه امراض نیز همزمان آموزش داده می‌شد.