50 nokte talaeiکتاب «50 نکته طلایی در پیشگیری و بهبود کمردرد» در مرکز انتشارات جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان به چاپ رسید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، چاپ اول کتاب «50 نکته طلایی در پیشگیری و بهبود کمردرد» تالیف سلمان کمالی، امیرحسین روشنفکر در تیراژ 1000 نسخه و 88 صفحه به چاپ رسید.

در توصیف این کتاب می خوانیم؛ یکی از شایع‌ترین مشکلات امروزی جوامع بشری کمر درد می‌باشد. تحقیقات نشان می‌دهد عمده‌ترین علت بوجود آمدن کمر درد و گاهی رضایت‌بخش نبودن روند بهبود آن، سبک زندگی و عادات حرکتی اشتباه و بهره‌برداری نامناسب از برخی پیشنهادات و مطالب غیر علمی در فضاهای مجازی (اینترنت، تلگرام، اینستاگرام و...) می‌باشد. این کتاب با هدف بالا بردن آگاهی شما از نحوه‌ی انجام صحیح کارهای روزانه و تغییر سبک زندگی به‌صورت علمی، برای پیشگیری و بهبود کمر درد تقدیم می‌گردد.