تیزر رسمی معرفی لپ تاپ گیمینگ شائومی

توسط مدیر سایت 3 هفته قبل

IMG 4380به همت سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان نمایشگاه آثار هنری از تاریخ 23  بهمن ماه به مدت سه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان به همت سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی این واحد، نمایشگاه آثار هنری از تاریخ 23 بهمن ماه به مدت سه در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

در این نمایشگاه آثار خلق شده توسط "فرشته مهدیه" در رشته های رئال، قهوه ای خانه ای، اکسپرسیونیسم، مینیاتور و نقاشی خط به نمایش گذاشته شد.

آثار هنری "میلاد مهتابیان" در رشته نگارگری، "محسن سلیمانی" و "محمدرضا شفیعی" در رشته نقاشی خط، نیزمورد توجه بازدیدکنندگان قرار گرفت.

برگزاری نشست های هنری با حضور اساتید و دانشجویان علاقمند، از برنامه های جنبی این نمایشگاه بود.

IMG 4444IMG 4386IMG 4367IMG 4379