مرحله استانی هفتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران به همت سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

مسئول سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با اعلام خبر برگزاری مرحله استانی هفتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران در دانشگاه صنعتی اصفهان هدف برگزاری این دوره از مسابقات را توانمندسازی دانشجویان در زمینه گفت‌وگو ، دوری از تنش در مباحثه‌ها ، ایجاد فضای منطقی و بالا بردن آستانه تحمل دانشجویان بر شمرد.

ابراهیم کمالی افزود: امسال نخستین دوره برگزاری این مسابقات در دانشگاه صنعتی اصفهان می باشد و در این دوره 8 تیم از دانشگاه صنعتی اصفهان حضور دارند.

وی معیارهای داوری تیم‌ها را هماهنگی تیم، انسجام مطالب، رعایت اخلاق مناظره، رعایت اصول منطقی مناظره، فن بیان و رعایت نکات دستوری، احاطه و اشراف نسبت به موضوع، خلاقیت در طرح مساله و سوالات عنوان کرد.

لازم به ذکر است که این دوره از مسابقات روز چهارشنبه نهم اسفندماه سال جاری در تالار هنر مجموعه خرازی دانشگاه صنعتی اصفهان از ساعت 12:30 آغاز می‌گردد.