قجاوندطی حکمی از سوی معاون قضایی رئیس کل و سرپرست معاونت فرهنگی دادگستری کل استان اصفهان مدیر گروه نیازسنجی و مطالعات فرهنگی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان به عضو کمیته راهبری اخلاق حرفه ای دادگستری کل استان اصفهان شد.

به گزارش روابط عغمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان طی حکمی از سوی حجت الاسلام موسوی نژاد معاون قضایی رئیس کل و سرپرست معاونت فرهنگی دادگستری کل استان اصفهان غلامرضا قجاوند مدیر گروه نیازسنجی و مطالعات فرهنگی معاونت فرهنگی واحد به عضو کمیته راهبری اخلاق حرفه ای دادگستری کل استان اصفهان شد.

لازم به ذکر است کمیته‌ راهبری اخلاق حرفه‌ای که در استان‌های کشور تشکیل شده است متشکل از سطوح عالی دادگستری استان، عده‌ای از رئوسای کل و معاونین دادگستری کل اعضای این کمیته‌ها هستند که این به تصمیمات و تحقیقات کمیته ضمانت اجرا می‌دهد.

این کمیته‌ها قرار است که برنامه ریزی، پایش، نظارت و اجرای برنامه‌های اخلاق حرفه‌ای را در دادگستری استان‌ها به صورت عملیاتی و جدی پیگیری کنند.

همچنین یکی از مهمترین و اساسی ترین برنامه ها در حوزه ی اخلاق حرفه ای،"طرح تکریم ارباب رجوع" است که مدتها برنامه ریزی و کارِ کارشناسی توسط اساتید برروی آن صورت گرفته است.

دراین کمیته، موضوع خانواده نیز مغفول واقع نشده و بمنظور آگاهی خانواده ها دوره های مفیدی برگزار می شود.