خادمی

سومین جلسه از سلسله سمینارهای آموزشی مهارت های زندگی در تاریخ 96/12/7 ساعت 16:30 در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان دکتر خادمی گفت: از نواقص و ناهنجاری هایی که همخوانی با فرهنگ ما ندارد نگاه به غریزه جنسی و مباحث آن به این حوزه است.

وی با بیان این مطلب که اصل نگاه غرب نگاه آزاد بودن است افزود: تنها قوانین ساخته شده که به هم آسیب نزنند اگر یک مقداری جایی ضابطه های قانونی کم باشد حق ها از بین می رود و آمار تجاوز زیاد به چشم می خورد.

وی تصریح کرد: اساس نگاه اسلام این نیست و متفاوت است، امنیت شهوانی هم به لحاظ نیازجنسی از مسیر صحیح ارضا شود هم تحریک نابجا نداشته باشد.

نگاه جامعه توحیدی اساس آزادی جنسی هر نوع لذت جویی نیست یک بهره مندی از لذت حلال (قوانین خاص) به اصطلاح ازدواج و یک مورد عدم تحریک نا به جا برای امنیت شهوانی را عنوان کرد.

وی در ادامه صحبت های خود از آرامش های امنیت شهوانی جامعه توحیدی و دلایل زیادی را عنوان نمود و در پایان از جامعه ای گفت که خود تصمیم گیرنده است که نگاه به خدا باشد یا نگاه به انسان و توضیحاتی در مورد بندگی خداوند را مطرح نمود.