تیزر رسمی معرفی لپ تاپ گیمینگ شائومی

توسط مدیر سایت 3 هفته قبل

مناظرهههفتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران در مرحله دانشگاهی به همت جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان مسئول سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی شعبه صنعتی اصفهان در با اشاره به برگزاری هفتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران در دانشگاه صنعتی اصفهان اظهار کرد: در این دوره از مسابقات 8 تیم از دانشگاه صنعتی اصفهان حضور فعال داشتند.

ابراهیم کمالی توانمندسازی دانشجویان در زمینه گفت‌وگو ، دوری از تنش در مباحثه‌ها ، ایجاد فضای منطقی و بالا بردن آستانه تحمل دانشجویان را از جمله اهداف برگزاری این دوره از مسابقات بیان کرد.

وی خاطر نشان کرد: هماهنگی تیم، انسجام مطالب، رعایت اخلاق مناظره، رعایت اصول منطقی مناظره، فن بیان و رعایت نکات دستوری، احاطه و اشراف نسبت به موضوع، خلاقیت در طرح مساله و سوالات از جمله معیارهای داوری تیم‌ها می‌باشد.

لازم به ذکر است که این دوره از مسابقات روز چهارشنبه 9 اسفندماه در تالار هنر مجموعه خرازی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار گردید.