زاینده رود22

هم اندیشی تخصصی با عنوان "چرا آب در زاینده رود جاری نشد...؟" در واحد صنعتی اصفهان برگزار شد.

به همت کانون دوست داران محیط زیست (یاران باران) معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، هم اندیشی تخصصی با موضوع "چرا آب در زاینده رود جاری نشد...؟" با حضور مسئولین استان، همراهی اعضای هیات علمی و انجمن های علمی دانشکده های منابع طبیعی و کشاورزی و دانشجویان در تالار شهید فتوحی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار گردید.

به گزارش روایط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، پنل این برنامه متشکل از دکتر عابدی رئیس دانشکده کشاورزی ، دکتر ابراهیمی رئیس دانشکده منابع طبیعی، دکتر میرلوحی از اعضای هیات هیئت علمی دانشکده منابع طبیعی، دکتر بصیری از اعضای هیئت علمی دانشکده منابع طبیعی، دکتر دانیالی رئیس سازمان محیط زیست استان، به بحث و گفتگو پیرامون روند خشکی زاینده رود و ارائه راهکار پرداختند.

بنابر این گزارش پرسش و پاسخ و قرائت بیانیه هم اندیشی و امضاء آن توسط اعضای هیئت علمی از قسمت های پایانی این برنامه بود.