رونمائی2رئیس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان روز سه شنبه 15 اسفند ماه در برنامه رو نمائی از تازه های نشر سازمان انتشارات جهاددانشگاهی شعبه صنعتی اصفهان گفت : رسالت اصلي جهاددانشگاهي رسالت فرهنگي بوده، هست و خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان مرتضی تیموری افزود :

ايجاد جهاددانشگاهي ايجاد انقلاب فرهنگي و پس از آن بازوي اجرائي شورای عالي انقلاب فرهنگي بوده است. پس از گسترش فعاليت‌هاي فرهنگي در دانشگاه‏ها و شكل ‏گيري كانون‏ها، تشكل‏هاي دانشجوئي و نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه‏ ها عرصه براي فعاليت‏ هاي فرهنگي جهاددانشگاهي محدود شد.

وی خاطر نشان کرد: فعاليت‏ هاي فرهنگي جهاددانشگاهي در عرصه ‏هاي جديد شكل گرفته است، مانند خبرگزاري ايسنا كه واقعاً يك خط‏ شكنی در عرصه‏‏  خبر و رسانه بود كه تا آن زمان تنها خبرگزاري رسمي جمهوري اسلامي با بودجه‏ هاي قابل توجه فعاليت مي‏ كرد و اكنون خبرگزاري‏ هاي متعددي با الگو پذیری از ایسنا در حال فعاليت هستند.

وی تصریح کرد: صندوق قرض‏ الحسنه‏ ي دانشجويان، مركز افكارسنجي دانشجويان ايران، سازمان انتشارات، سازمان فعاليت‏ هاي قرآني، سازمان گردشگري، سازمان دانشجويان، مركز فرهنگي و دانشجويي امام، ولايت فقيه و انقلاب اسلامي از جمله فعاليت ‏هاي نو و شاخص جهاددانشگاهي در حال فعاليت است.

تیموری تاکید کرد : مي‏توان يك ايده و كار جديد از يك واحد جهاددانشگاهي شروع شود و نباید هميشه منتظر شروع یک فعالیت شاخص از معاونت فرهنگي دفتر مركزي بود و مي‏توان كارهاي بديع و جديدي را از واحد شروع كرد و در كل كشور توسعه داد.

رئیس جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان: لازم است تحليل رفتاري از اقشار مختلف مردم صورت پذیرد و با توجه به دل ‏زدگي‏ هاي ايجاد شده در مسائل فرهنگي جاي آن دارد كه يك بازخواني مجدد در اين حوزه انجام شود.

تیموری ضمن تاکید بر تشكيل شوراي انتشارات در واحدگفت : انتظار مي‏رود در حوزه‏ ي انتشار كتاب نيز تحول خاصي اتفاق بيافتد، هر چند كه در چند ساله اخير با ركود كتاب خواني و خریدكتاب موجه شديم و فضاي مجازي تأثير منفي بر روي خريد كتاب بصورت کاغذی داشته است و جا دارد انتشارات جهاددانشگاهي واحد صنعتي اصفهان نيز وارد عرصه‏ هاي مجازي به منظور ارائه، فروش و فعاليت‏ هاي انتشاراتي شود.

وی افزود :انتظار به صورت جدي آن است كه ضمن برگزاری فعالیت های جاری، براي بهتر، باكيفيت و اثربخش‏ تر کردن فعاليت‏ ها نیز تولید فکر و برنامه صورت پذیرد.

در پایان این برنامه از 13 عنوان کتاب جدید چاپ شده سازمان انتشارات شعبه صنعتی اصفهان با حضور رئیس ،معاونین، مدیران و کارشناسان واحد رونمائی شد.